Integrated Services

Hoe meer diensten en hoe groter het volume of frequentie het betreft, des te meer resultaat wij voor u kunnen realiseren.

Met onze integrated services helpen wij uw facilitaire kosten gegarandeerd integraal te verlagen.

 

Langdurig samenwerkingsverband

In een langdurig samenwerkingsverband komt onze organisatie het best tot zijn recht. Hierin kunnen wij echt alles voor u betekenen. Met Integrated Services nemen wij de verantwoordelijkheid van het integraal facilitair management compleet op ons. Zoals de levering van de (dagelijkse) facilitaire diensten en verbruiksmiddelen, de coördinatie, het organiseren en het controleren. Dit doen wij onder meer door middel van maincontracting van alle denkbare facilitaire diensten waar uw bedrijf behoefte aan heeft.

Voordelen voor u:

  • Compleet ontzorgen op facilitair gebied
  • Garantie op levering van afgesproken diensten (SLA)
  • Integraal verlagen van ex- én interne facilitaire kosten

Hoe meer diensten en hoe groter het volume of frequentie het betreft, des te meer resultaat wij voor u kunnen realiseren. Aan de hand van een uitgebreide analyse van de huidige en gewenste situatie stellen wij u een Service Level Agreement (SLA) voor. In onze visie is het doel van integrated facility management om uw facilitaire ex- én interne kosten gegarandeerd integraal te verlagen.

Aarzel niet en neem contact op met Mark van Beek of Ralph Geersheuvels, +31 (0)40 2820090 of +32 (0)14 70 42 41

Afspraak maken