Multi services

Wilt u structureel kosten besparen als u meerdere facilitaire diensten afneemt? Dan is onze multi services een prima samenwerkingsvorm. Tevens maakt u gebruik van interessante mantelafspraken.

Meerdere facilitaire diensten afnemen

Wanneer u op regelmatige basis naar een invulling zoekt voor bijvoorbeeld de reiniging van uw (bedrijfs)kleding, groenonderhoud of terrein- of gebouwonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Met deze multi services-samenwerkingsvorm geniet u een dienstenabonnement met nog meer voordelen dan bij single services.

Omdat wij onze facilitaire dienstverlening nog beter op uw organisatie kunnen afstemmen, is de kans om kosten te besparen hoger. In sommige gevallen is het de beste weg dat wij de exploitatie van diensten helemaal op ons nemen, het voorraadbeheer doen en een facilitair locatie manager op projectbasis beschikbaar stellen. Uiteraard na afstemming met u.

Wij gaan hierin net zo ver als u wilt. Aarzel niet en neem contact op met Mark van Beek (directeur/zaakvoerder S&S Facility Services) mark@ssfs.eu , +31 (0)40 2820090 of +32 (0)14 70 42 41.