Specialistische reiniging

Als vervuiling niet meer verwijderd kan worden met de dagelijkse schoonmaak, is specialistische reiniging aan de orde. Hiertoe behoren onder andere het verwijderen van graffiti, het schoonmaken van liftschachten en plafondreiniging.

Voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden die niet tot de reguliere schoonmaak behoren, zijn vaak uiteenlopende specialisten nodig. Met speciaal materiaal en specialistische kennis en inzicht weten zij hoe de klus het beste geklaard kan worden. Met behulp van cursussen, documentatiestudie en waarborging van ervaring houden wij onze kennis op dit gebied up-to-date. Of het nu gaat om dieptereiniging van sanitaire ruimtes en keukens, of reiniging van gevels, lamellen, gordijnen en computers.

Periodiek vloeronderhoud van linoleum, tapijt, pvc of marmer is bijvoorbeeld een klus voor echte vloerspecialisten. S&S Facility Services weet er altijd raad mee.

Hoe heeft u specialistische reiniging geregeld?

Er is een calamiteit geweest in de productie. De schoonmaakploeg komt pas over een paar dagen, maar het moet nu schoongemaakt worden. Of het linoleum is vroegtijdig versleten door een verkeerd gebruik van schoonmaakmaterialen. Er moet gewerkt worden volgens de arbo- en/of VCA-regels en u weet niet welke schoonmaakmiddelen u wel of niet mag gebruiken.

SSFS regelt de specialistische reiniging voor u, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. Wij schakelen direct een geschikt bedrijf voor u in zodat uw bedrijf snel weer helemaal schoon is.

Wij hebben de oplossing voor u

Wij pakken urgente zaken direct op. Wij inventariseren de situatie ter plaatse, dat doen we grondig. Zo weten wij namelijk precies wat er gedaan moet worden en welke specialist de klus het beste kan klaren. Alleen gespecialiseerde bedrijven zijn in staat om specialistische reiniging goed uit te voeren. Wij zorgen daarbij voor een goede planning. Als door bijvoorbeeld de behandeling van een linoleumvloer er een paar dagen niet op gelopen mag worden, moet dit wel passen binnen de werkzaamheden van uw bedrijf. In overleg met u zorgen wij ervoor dat de specialist buiten uw productieproces om werkt. Ook als dit betekent dat het schoonmaakwerk in nachtdiensten of weekeindes gedaan moet worden.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure