Terreinonderhoud

Een bedrijventerrein dat er verzorgd bij ligt draagt bij aan het visitekaartje van uw bedrijf. Het doet er afbreuk aan als het er slordig of vervuild uitziet. Bovendien kunnen er door kapotte bestrating of niet werkende gebouwverlichting onveilige en risicovolle situaties ontstaan. Alleen daarom al is het de moeite waard om aandacht te besteden aan terreinonderhoud.

Doorgaans bestaat dit uit werkzaamheden als het onderhouden van bestrating op het terrein of het vervangen van defecte straat- en gebouwverlichting. Ook het opruimen van zwerfafval en het reinigen van rioolputten hoort tot het terreinonderhoud. Met de herfst en winter komt daar het bestrijden van gladde wegen en stoepen, als gevolg van mosgroei, sneeuwval of bevriezing, nog bij.

Hoe is uw terreinonderhoud geregeld?

De stoep van uw entree ligt vol blad en is door mosvorming akelig glad geworden. Door verschillende afspraken tussen ondernemers en hoveniers voelt niemand zich verantwoordelijk om deze gevaarlijke situatie eens aan te pakken. Bovendien ziet de bewegwijzering er slordig en verwaarloosd uit. Al met al geen fijne binnenkomer voor uw gasten. Het kost u op deze manier veel tijd en moeite om het terreinonderhoud goed te regelen. SSFS kan dit voor u uit handen nemen zodat u één contactpunt heeft, wij regelen de rest.

Wij hebben de oplossing voor u

Wij zorgen voor een structureel goede onderhoudsplanning, zodat uw terrein er altijd netjes en verzorgd uitziet. Wij zorgen voor inzet van de juiste mensen voor al deze voorkomende werkzaamheden. S&S Facility Services kan een collectief contract regelen tussen de ondernemers van een bedrijventerrein voor het terreinonderhoud, zodat u daar geen omkijken naar heeft. U hoeft dan nog maar met één leverancier zaken te doen.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure