Bedrijfsbeveiliging

Zowel ondernemers als particulieren beveiligen zich tegen criminaliteit. Wanneer ze hier desondanks slachtoffer van worden, blijken genomen maatregelen vaak onjuist of ontoereikend. Een overval of diefstal beperkt zich vaak niet alleen tot financiële schade, het veroorzaakt soms ook psychische schade. Het is uiteraard altijd beter om dit te voorkomen dan te genezen.

Het doel van beveiligen is om schade aan personen, goederen en informatie te voorkomen en te beheersen. Veel ondernemers willen de kans op criminaliteit graag verminderen. Ze doen dat door meer en betere preventieve maatregelen te nemen. Het liefst zonder dat hun administratieve lasten toenemen. Men heeft echter vaak te weinig tijd en kennis om uit te zoeken welke extra maatregelen de bedrijfsbeveiliging effectief kunnen verbeteren.

Heeft u uw bedrijfsbeveiliging goed geregeld?

Er is een grote diversiteit aan beveiligingsdisciplines en technische mogelijkheden waar bedrijven en particulieren uit kunnen kiezen om hun risico te beheersen. Daarbij zijn beveiliging en techniek steeds afhankelijker van elkaar. Ook de maatschappelijke ontwikkelingen en (nieuwe) wet- en regelgeving, van bijvoorbeeld verzekeringmaatschappijen, maken van een integrale beveiligingsaanpak meer een noodzaak dan een wens.

Wij hebben de oplossing voor u

S&S Facility Services kan de bedrijfsbeveiliging voor u regelen. Wij kunnen een integraal beveiligingsplan rondom objecten, terreinen en het personeel van uw organisatie maken zodat uw bedrijfsbeveiliging helemaal op orde is. Met dit plan kunnen we concrete aanbevelingen doen voor een passend beveiligingsniveau van uw organisatie en hoe dat het meest effectief te bereiken is. Omdat integrale beveiliging per definitie afdelingsoverschrijdend is, stemmen wij de beveiligingsaanpak zorgvuldig met alle verantwoordelijken af. Wij kunnen een beveiligingsbedrijf regelen waarbij we alles voor u uit handen nemen en ervoor zorgen dat uw bedrijf optimaal beveiligd is.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure