Voor u doen we alles

Met deze website hopen wij u te overtuigen dat S&S Facility Services heel ver gaat voor haar klanten. In onze dienstverlening denken we met u mee om flexibel te zijn, of om andere wegen in te slaan als dat nodig is.

Letterlijk én figuurlijk alles voor u

Wij bieden een zeer breed en gevarieerd pakket van diensten op het gebied van de hoofdgroepen die u links op deze pagina ziet staan. In onze dienstverlening doen wij alles voor u. Zowel in de breedte van de diensten die wij u bieden als in onze gedrevenheid om tot een succesvolle samenwerking te komen.

Facilitaire diensten tegen de beste condities

Wij stellen alles in het werk om voor onze klanten een optimale lasten/baten verhouding te realiseren en deze vervolgens structureel voor u te beheren. Wilt u weten of uitbesteding van de facilitaire diensten die u nodig heeft, tegen betere condities mogelijk is? Het maken van een quickscan van een breed en gevarieerd pakket in facilitaire diensten is ons dagelijks werk.

Gratis Quickscan

Services

 • Advies

  Wij geven u graag ons objectieve en onafhankelijke advies, toegespitst op uw branche. Maar ook verzorgen van aanbesteding, marktconformiteit onderzoek en VSR metingen.

 • Single services

  Wilt u snel geholpen worden met uitvoering van een eenmalige opdracht of één dienst volledig outsourcen, dan willen u hiermee graag overtuigen van onze meerwaarde en hopen daarmee een relatie met u op te bouwen.

 • Multi services

  Wilt u structureel kosten besparen, dan is onze multi services een prima samenwerkingsvorm. Zeker wanneer u op regelmatige basis invulling zoekt voor meerdere facilitaire diensten. Tevens maakt u gebruik van interessante mantelafspraken.

 • Intergraded services

  Hoe meer diensten en hoe groter het volume of frequentie het betreft, des te meer resultaat wij voor u kunnen realiseren. Met onze integrated services helpen wij uw facilitaire kosten gegarandeerd integraal te verlagen.