Toilethygiëne

In een zakelijke omgeving is een perfecte toilethygiëne een eerste vereiste. Het is een signaal dat u respect toont voor uw gasten en medewerkers. Daarnaast geeft het nieuwe klanten die bij u op bezoek komen vaak een goede indruk over de kwaliteit die ze van uw bedrijf kunnen verwachten.

Toiletgroepmiddelen zijn zaken die goed geregeld moeten zijn. Het gaat dan onder meer om handdroogsystemen, zeepdispensers, toiletautomaten, damesverbandcontainers en luchtverfrissers. Belangrijke vragen daarbij zijn: hoe intensief worden de sanitaire ruimtes gebruikt en hoe exclusief moet de uitstraling zijn? En wat is voor u het voordeligste? Een handdoekautomaat of zeepdispenser kopen, huren of ze van de leverancier in bruikleen nemen?

Hoe heeft u toilethygiëne geregeld?

De voorraad toiletpapier is iedere keer op. U weet niet of u moet kiezen tussen kopen, huren en bruikleen. Wat is voor u het voordeligst is en wat zijn de voor- en nadelen? U weet niet wat u verbruikt aan schoonmaakmiddelen. En met name voor grote bedrijven speelt de vraag of er centraal of decentraal geleverd moet gaan worden.

Wij hebben de oplossing voor u

S&S Facility Services kijkt samen met u naar uw bedrijfssituatie. En zo kijken we samen naar de beste en voordeligste oplossing voor u: aanschaf, huur of bruikleen. Verder regelen wij alles: van de levering en montage tot en met reiniging, reparatie en (indien nodig) vervanging van bijvoorbeeld handdoekautomaten. Naast sanitaire diensten regelen wij ook zaken voor u als schoonmaakmiddelen, inloopmatten en vuilniszakken.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure