Gebouwbeheer

Gebouwbeheer is van belang voor een goed onderhouden bedrijfsgebouw, wat zorgt voor een goede uitstraling. Bovendien draagt het ook bij aan de levensduur en de waarde van het bedrijfspand.

Er moeten altijd wel kleine klusjes gedaan worden waar u zelf niet aan toe komt of niet de handigheid voor in huis heeft. Het structureel onderhouden van uw bedrijfsgebouw is iets dat u meestal ook niet zelf doet. Soms is er een behoorlijke verbouwing voor nodig, als u bijvoorbeeld de inrichting van een kantoorruimte of ontvangstruimte grondig wilt aanpakken. Het zijn allemaal zaken die doorgaans ad hoc ontstaan, maar toch goed en snel opgepakt moeten worden.

Hoe heeft u gebouwbeheer geregeld?

Er zijn een paar TL- lampen kapot, maar niemand weet hoe ze vervangen moeten worden. Er moet iets gedaan worden aan een klemmende deur, maar hoe? Zo ligt er ook nog een stukje vloerbedekking los en is er een verstopping in het sanitair.

Deze of soortgelijke situaties zullen alle bedrijven wel eens meemaken. Echter zijn dit klusjes die vaak blijven liggen. SSFS kan gebouwbeheer voor u regelen zodat deze klusjes structureel en snel opgelost kunnen worden.

Wij hebben de oplossing voor u.

Wij werken samen met verschillende partners en leveren u de specialist die snel en vakkundig de klus in uw bedrijf klaart. Ook zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw verhuizing of verbouwing vlekkeloos verloopt, waarbij uw klanten en medewerkers er zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure