Schoonmaak

Een schone werkomgeving is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor de tevredenheid van uw medewerkers. Bij dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan het schoonhouden van kantoorruimtes tot en met het sanitair. Dit zijn zaken die goed gedaan en geregeld moeten worden door een schoonmaakbedrijf én waar u geen omkijken naar wilt hebben. SSFS kan u verbinden met een schoonmaakbedrijf wat bij uw bedrijf past.

Hoe heeft u schoonmaakonderhoud geregeld?

U hebt een nieuw schoonmaakbedrijf ingehuurd, maar na drie maanden zijn de plinten vies of zijn hoge objecten niet goed schoongemaakt. Periodieke schoonmaakzaken laten te wensen over of de vloer wordt niet goed geschrobd. Kortom: u bent niet tevreden met uw schoonmaakbedrijf en gaat een contract aan met een ander bedrijf. Tot uw schrik ziet u dat de oude schoonmaakster is gebleven.

In een bedrijf kunt u met deze situaties in aanraking komen. Als u een schoonmaakbedrijf via SSFS inhuurt heeft u slechts één aanspreekpunt, wij lossen verder alles voor u op zodat u zich niet bezig hoeft te houden met deze zaken.

 

Wij hebben voor u de oplossing

Wij controleren bij u op locatie of het schoonmaakbedrijf zijn afspraken nakomt. Bij wisselingen van schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat de schoonmaakster die niet goed functioneert niet meer op uw bedrijf komt te werken. Daarnaast pakken wij ad hoc urgente schoonmaakproblemen aan zoals bij calamiteiten en onverwachts bezoek. SSFS verbindt u met het schoonmaakbedrijf dat bij uw wensen aansluit.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure