Unieke werkwijze

Op het gebied van facilitaire dienstverlening heeft iedereen zo zijn eigen wensen en eisen. Dit is onder meer afhankelijk van de bedrijfsomvang en de branche waarin u werkt.

S&S Facility Services biedt daarom altijd een op maat gemaakte oplossing voor uw wensen op het gebied van facilitaire dienstverlening, of u nu kiest voor terreinonderhoud, gebouwbeheer of welke dienst van S&S Facility Services dan ook.

 

Verschillende dienstenleveranciers

S&S Facility Services werkt samen met veel verschillende dienstenleveranciers. Daardoor vinden we altijd een dienstenleverancier die het beste bij uw organisatie en omstandigheden past. S&S Facility Services bekleedt hierin een onafhankelijke en ongebonden positie.

Eén maandelijks verzamelfactuur, één aanspreekpunt
Voor alle facilitaire diensten heeft u de mogelijkheid maandelijks één verzamelfactuur te ontvangen, ook heeft u maar één aanspreekpunt, namelijk de projectmanager van S&S Facility Services. Zelfs als u meerdere facilitaire diensten afneemt, heeft u het gevoel met maar één bedrijf samen te werken.

 Afspraak maken 

Gratis quickscan

Onze ervaren specialistische medewerkers komen graag eerst bij u kennismaken om daarna een grondige inventarisatie van uw huidige situatie, wensen en eisen te maken.

Transparant en inzichtelijk 
Met behulp van een quickscan, die wij vaak kosteloos uitvoeren, geven wij op een transparante en inzichtelijke wijze aan welke oplossing voor u het meest passend en efficiënt is.

Gratis Quickscan