Groenonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijventerrein er verzorgd uit ziet is het belangrijk dat groenonderhoud regelmatig plaatsvindt. Het ziet er erg slordig uit als er onkruid aanwezig is, als planten niet gesnoeid zijn en als gras niet gemaaid wordt. Het bedrijventerrein draagt bij aan de indruk van uw bedrijf. Het is dus de moeite waard om aandacht aan groenonderhoud te besteden.

Onder groenonderhoud valt doorgaans het opruimen, snoeien, maaien en planten van het groen rondom een terrein. SSFS kan een geschikte hovenier voor u vinden zodat u hier niet zelf naar om hoeft te kijken.

Hoe heeft u groenonderhoud geregeld?

Het gras is te hoog en het onkruid groeit tot aan de voordeur. Geen representatief plaatje voor uw klant die op bezoek komt. Door een mogelijk slecht tuinontwerp groeien bomen en struiken tegen de ramen aan. Op het bedrijventerrein waar u gevestigd bent, is door verschillende afspraken tussen ondernemers en hoveniers het gras op één plaats wel goed gemaaid en op andere plaatsen niet. 

Om zulke omstandigheden te voorkomen kan SSFS een geschikte hovenier voor u vinden en zorgen we ervoor dat het groenonderhoud regelmatig plaatsvindt waardoor u niet meer in zulke situaties terecht zult komen.

Wij hebben de oplossing voor u

Wij regelen de hovenier die bij uw bedrijf past. Wij zorgen ervoor dat het structurele onderhoud goed gepland wordt, zodat het gras nooit te lang wordt. Wij zorgen voor een goed tuinontwerp waarbij beplanting niet hinderlijk wordt. S&S Facility Services kan een collectief contract regelen tussen de ondernemers en de hoveniers van uw bedrijventerrein. Zo krijgt dit een uniforme uitstraling als het om de groenvoorziening gaat.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure