Bedrijfscatering

Een goed verzorgde, lekkere en gezonde bedrijfscatering vormt een positieve impuls voor medewerkers en bezoekers. Zeker als het bedrijfsrestaurant ook nog eens een plezierige ambiance heeft en dat u samen met uw medewerkers, bezoekers én uw klanten kunt rekenen op een goede en vriendelijke service.

Hoe heeft u bedrijfscatering geregeld?

U beschikt al over een eigen bedrijfsrestaurant maar het aanbod biedt te weinig variatie? Uw medewerkers gaan voor hun lunch liever een blokje dan naar het eigen bedrijfsrestaurant? Met uw klanten gaat u zelf ook liever een hapje buiten de deur eten? U staat voor het besluit met eigen catering te stoppen maar heeft geen idee wat het effect daarvan op uw organisatie is?

U kunt in deze situatie terecht komen. SSFS kijkt met u naar de beste mogelijkheid voor uw bedrijf. Wij werken samen met bedrijfscateraars en kunnen deze voor u inschakelen zodat uw bedrijfscatering perfect geregeld is.

Wij hebben de oplossing voor u

Iedere onderneming heeft te maken met een bepaalde vorm van catering. S&S Facility Services weet hoe belangrijk het is dat uw medewerkers en gasten kunnen genieten van een lekkere, gezonde en gevarieerde lunch. Een vakkundige, vriendelijke en gastvrije presentatie is daarbij minstens zo belangrijk. Het is de vraag of uw organisatie de catering en taken die hierbij komen kijken (helemaal) uitbesteedt of (deels) zelf verzorgt. Gaat u voor basic of mag het assortiment luxer zijn? Smaken verschillen nu eenmaal. Het kan daarom best lastig zijn om de ideale bedrijfscatering te vinden. Wij helpen u graag bij het invullen van de juiste bedrijfscatering en nemen alles voor u uit handen.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure