Bedrijfskleding

Uw werknemers vormen het visitekaartje van uw bedrijf en daarbij bepaalt hun bedrijfskleding in belangrijke mate hun uitstraling. Of het nu gaat om beschermende werkkleding of representatieve kleding, een sterk kledingconcept geeft gezicht aan een organisatie. Een voordeel waar alle bedrijven prima gebruik van kunnen maken, bijvoorbeeld met hun productie-afdeling, de receptie, de afdeling logistiek of de technische dienst.

Het is belangrijk dat de logistiek rond deze bedrijfskleding goed geregeld is. Dit behelst meer dan alleen kleding reinigen. In veel gevallen bestaat dit uit een totaalconcept van verhuur en reiniging tot voorraadbeheer. Zo kan desgewenst kleding per medewerker in zijn of haar eigen kastje gelegd worden. U kunt bedrijfskleding kopen, maar ook huren. U hoeft daarin dan niet te investeren en heeft geen omkijken naar onderhoud en vervanging. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat bedrijfskleding voldoet aan bijvoorbeeld HACCP-, BRC-, IFS- en/of Arbo-richtlijnen.

Hoe is uw bedrijfskleding geregeld?

Wat is voordeliger: huren of kopen? Hoeveel kleding is er nodig voor het personeel? Aan welke eisen moet deze kleding voldoen? Welke wasserij gaat de kleding wassen? Is dat een wasserij in Nederland, België of Duitsland? Moet de kleding voorzien worden van een logo? Massa’s vragen die wij samen met u kunnen beantwoorden. Wij regelen vervolgens alles voor u zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wij hebben de oplossing voor u.

Een specialist van S&S Facility Services bekijkt met u waar uw bedrijfskleding aan moet voldoen. Daarnaast kijken wij welke vorm van aanschaf of huur het beste bij uw bedrijf past en waar u het voordeligste mee uit bent. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op rond het beheer van de bedrijfskleding. Voor het reinigen heeft S&S Facility Services contacten met wasserijen in Nederland, België en Duitsland.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure