Technisch beheer

Technische installaties en apparatuur blijven goed werken als ze op de juiste wijze worden beheerd. Het gaat dan bijvoorbeeld om CV-installaties en liften. Onderhoud kan preventief of bij storingen plaatsvinden. Zo worden onderdelen van technische installaties en gebouwen in goede staat gehouden.

Een belangrijk onderdeel van technische installaties zijn branddetectie- en brandblusvoorzieningen en nood- en transparantverlichting. Het is belangrijk dat uw bedrijf van de juiste installaties en middelen is voorzien, of voorzien wordt en dat de werking hiervan regelmatig wordt gecontroleerd. Goedwerkende technische installaties zijn belangrijk voor een ongestoorde voortgang van uw bedrijfsprocessen. Bovendien dragen ze vaak ook nog bij aan de totale veiligheid van uw bedrijf.

Hoe is uw technisch beheer geregeld?

U bent vergeten de brandblussers op tijd te laten controleren. Nu is er brand geweest en de verzekeringsmaatschappij wil niet alle schade vergoeden want de brandblusmiddelen waren niet aantoonbaar in orde. Of op de eerste echte koude dag van het jaar blijkt de CV-installatie niet te werken, omdat deze niet goed onderhouden is. Technisch beheer is een erg belangrijk aspect voor uw bedrijf, maar wat er vaak bij in schiet. Wij regelen het technisch beheer voor u en vervolgens hoeft u zich er niet meer druk om te maken.

Wij hebben de oplossing voor u

Wij zorgen ervoor dat uw brandblusmiddelen op tijd gecontroleerd worden, en doordat wij ervoor zorgen dat de CV-installatie ruim voor de winter is gecontroleerd, komt u niet in de kou te zitten. SSFS neemt het technisch beheer voor u uit handen. U heeft slechts één aanspreekpunt en mocht er iets zijn schakelen wij de juiste vakmensen voor u in.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure