Personeelszaken

In veel bedrijven is er een discrepantie tussen het aanbod van (eigen) personeel en de marktvraag op bepaalde momenten. De personele bezetting is op verschillende manieren in te vullen. Bijvoorbeeld door spreiding van werkaanbod, inzet van uitzendkrachten, deeltijdcontracten, overwerk, wijziging van ploegensystemen, uitbesteding, opzetten van arbeidspools en meer. Eigen personeel brengt extra zorgen met zich mee. Alleen al vanwege de verhoogde vaste lasten.

Als u niet zeker weet of er voor de langere termijn voldoende werk is, is het maar de vraag of u extra personeel wel aan moet nemen. En als u zich meer wilt gaan concentreren op uw core business biedt het outsourcen van processen nieuwe kansen. Wij helpen u met het flexibel invullen van uw personele bezetting.

Hoe zijn uw personeelszaken geregeld?

Er is een wirwar aan regels omtrent personeel waar u niet uit komt. Of u zoekt specifiek opgeleid personeel, maar hebt problemen met het vinden van de juiste kandidaten. Misschien hebt u tijdelijk extra personeel nodig voor het opvangen van pieken. U merkt dat de personeelsadministratie zorgt voor hoge administratieve lasten. Een onverwachte aanslag van de loonbelasting is slecht te budgetteren. Daarnaast zijn de kosten voor de accountant hoog.

Dit zijn allemaal situaties die u in uw bedrijf mee kunt maken betreft personeelszaken. SSFS kan dit voor u uit handen nemen.

Wij hebben de oplossing voor u

We bieden u verschillende samenwerkingsvormen waarmee u uw onder- of overcapaciteit flexibel opvangt. Wij hebben ervaring met betrouwbare uitzendbureaus waar we mee samenwerken. Wij bemiddelen tussen hen en uw bedrijf en zorgen voor een goede match. Sommige uitzendbureaus zijn gespecialiseerd in een bepaalde branche en de aangewezen partij als u specifiek personeel zoekt. En omdat wij op de hoogte zijn van de betreffende regelgeving, kunnen wij u goed adviseren over welke vorm van medewerkerscontracten u het beste kunt nemen. Met payrolling, uitzendwerk, detachering en outsourcen is veel geld te besparen. SFSS bepaalt samen met u wat de beste manier voor u is om de personeelsadministratie bij te houden en om uw personeelsbezetting flexibel in te zetten. U heeft slechts één aanspreekpunt en alles wordt voor u geregeld.

Meer informatie? Maak een afspraak

Afspraak maken Download brochure